Payshanba, 24.07.2025, 06:51
Главная
Регистрация
Вход
UZBEKCHA.NET
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Latifalar, Hazillar [50]
Махаллий янгиликлари [246]
Futbol yangiliklari [443]
Statuslar [12]
Пазандалик сирлари [33]
Hikoyalar [80]
Технология янгиликлари [64]
Sms She‘rlar [98]
Шоу безнис янгиликлари [137]
Sog'liq (Salomatlik Haqida) [102]
Жахон янгиликлари [149]
Oqing faqat yiglamang [22]
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Мини-чат
Статистика

Hozirda Saytda: 11
Mehmonlar: 11
Foydalanuvchilar: 0
Главная » 2017 » Avgust » 7 » Chapati-roti tayorash
14:29
Chapati-roti tayorash
Bu Xindistonning mashhur va mazali noni bo’lib, uni nafaqat xind ahli, balki boshqa milatlar ham sevib iste’mol qilishadi. Ayniqsa endi pishgan issiqlik paytida rotini ushatsangiz, qatlam-qatlam bo’lib, ajoib mazasi bo’ladi


Masalliqlar:

-1stakan suv

-1.5stakan un(qolgani kelishtirib solinadi)

-2choy-qoshiq tuz

-2 osh-qoshiq o’simlik yog’i


Tayyorlash:

Suvga tuz va 1 osh-qoshiq yog’ni solib, aralashtirib, un solib ancha
yumshoq hamir qoramiz va ustidan 1 osh-qoshiq yog’ni quyib
20min tindiramiz. 3 yoki 4 bo’lakka bo’lamiz va pishirishdan oldin har
birini zuvalasini yasaymiz.



O’qlovda yoyib, tovaga solib pishiramiz.(olov pastdan biroz yuqori).



Maslahatlar:

1. Zuvalani uni pishirishdan avval qilish kerak, chunki hamirimiz juda yumshoqligidan suvala yumshab, yoyganimizda shakli dumaloq chiqmasligi mumkin.

2. Zuvalani yoyishdan avval taxtakachni biroz o’simlik yog’ida yog’lab olib, aksholda hamir taxtakachga yopishib qolishi mumkin.

3. Rotini tovaga solayotganingizda tova qizigan bo’lishi lozim.
Категория: Пазандалик сирлари | Просмотров: 117 | Добавил: OtasH | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Avgust 2017  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • База знаний uCoz

  • | Copyright MyCorp © 2025 | uCoz |