Payshanba, 24.07.2025, 07:05
Главная
Регистрация
Вход
UZBEKCHA.NET
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Latifalar, Hazillar [50]
Махаллий янгиликлари [246]
Futbol yangiliklari [443]
Statuslar [12]
Пазандалик сирлари [33]
Hikoyalar [80]
Технология янгиликлари [64]
Sms She‘rlar [98]
Шоу безнис янгиликлари [137]
Sog'liq (Salomatlik Haqida) [102]
Жахон янгиликлари [149]
Oqing faqat yiglamang [22]
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Мини-чат
Статистика

Hozirda Saytda: 13
Mehmonlar: 13
Foydalanuvchilar: 0
Главная » 2017 » Avgust » 7 » Kartoshkali borek
14:39
Kartoshkali borek
Masalliqlar:
-2 ta tuxum
-0.5 st qatiq(yangi bo'lsa yaxshi)
-0.5 st o'simlik yog'i
-1 ta katta piyoz (juda mayda to'g'ralgan)
-2ta o'rtacha kartoshka(mayda kubik to'g'ralgan)
-yarimta sabzi(mayda kubik to'g'algan)
-1/3 st muzlatilgan ko'k no'xot(qaynoq suvda eritib olib, suvini tokilgan)-(menda yo'q edi)
-zira
-1 choy-q (yoki ta'bga qaab) tuz
-1.5 st.dan ko'proq un(2 stga yetar-yetmas)

Tayyorlash:
-Tog'orachada tuxum, qatiq va yog'ni venchikda aralashtirib olamiz.



-To'g'ralgan piyoz, kartoshka va sabzini (no'xatni ham qo'shib) qo'shib qoshiq yo ketmoncha(spatula)da aralasht. Tuz va zira ham solamiz.


-Unni solib, masalliqlar bir-biriga qorishguncha aralsht.


-Qolipni yog'lab, aralashmani solamiz. 200C qizdirilgan pechkada 40 minut yoki usti qizarguncha pishiramiz.


Binnur resepti asosida, yaim portsiya masalliqdan tayyorlandi.
Категория: Пазандалик сирлари | Просмотров: 140 | Добавил: OtasH | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Avgust 2017  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • База знаний uCoz

  • | Copyright MyCorp © 2025 | uCoz |